Sushi workshop in Almere

Home » Sushi workshop in Almere

Ontdek de wereld van sushi maken met Sushi De Luxe in Almere!

Duik in de wondere wereld van sushi met onze unieke en leerzame sushi workshops in Almere. Ben je een beginner die de basisprincipes wil leren? Of ben je al een ervaren sushiliefhebber die je vaardigheden wil perfectioneren? Bij Sushi De Luxe leer je alles over deze Japanse delicatesse.

Onze ervaren sushi chefs, stuk voor stuk vakkundige professionals met jarenlange ervaring, begeleiden je stap voor stap door het proces. Leer alles over het koken van de perfecte sushirijst, het snijden van verse vis met precisie, en het presenteren van je creaties op een professionele manier. In onze gezellige kookstudio’s in Amsterdam Centrum of Almere Buiten ervaar je de authentieke Japanse sfeer en leer je de geheimen van het maken van authentieke sushi.

Tijdens onze sushi workshops ervaar je niet alleen het plezier van het zelf sushi maken, maar leer je ook meer over de Japanse cultuur en tradities. We delen onze passie voor sushi met jou en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Waarom kiezen voor Sushi De Luxe workshops?

  • Leer van ervaren sushi chefs: Onze chefs hebben jarenlange ervaring en delen hun kennis en passie met jou.
  • Gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten: We gebruiken alleen de beste ingrediënten om de perfecte smaak en textuur van sushi te garanderen.
  • Gezellige en leerzame sfeer: In onze kookstudio’s ervaar je een ontspannen en plezierige sfeer waar je je vrij voelt om te leren en te experimenteren.
  • Workshops voor alle niveaus: We bieden workshops voor beginners, gevorderden en zelfs kinderen.
  • Flexibele opties: We organiseren workshops op verschillende locaties en bieden ook workshops op maat aan.

SUSHI WORKSHOP IN ALMERE OP LOCATIE

Wij bieden de mogelijkheid voor een workshop bij ons op de zaak tot en met 15:00 uur. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken, nodigen wij u uit om gerust een e-mail te sturen of ons contactformulier (onderaan deze pagina) in te vullen. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw workshop een onvergetelijke ervaring wordt.

Daarnaast is Sushi de Luxe zo mobiel als het maar kan! Dus, als dat betekent dat u niet naar ons kunt komen, komen wij gewoon naar u toe! Uw bedrijfslocatie, een feesttent of uw eigen tuin of keuken kan uitstekend dienen als locatie voor onze workshops. Sushi de luxe verzorgt de sushi chef, de benodigdheden en alle verdere benodigdheden om de workshop tot een succes te maken. Uw gasten zullen zich uitstekend vermaken met de meest verrassende sushi die ze zelf hebben gemaakt.

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen.

WORKSHOP KIDS

Onze Sushi Workshop voor uw kinderen is hèt onvergetelijke verjaardagsfeestje voor uw zoon of dochter. Kinderen vinden niets leuker dan actief bezig te zijn met iets wat ze vervolgens ook nog eens kunnen opeten! Onze sushi is uiteraard niet alleen gezond maar ook heel erg leuk om te maken!

Onder begeleiding van onze ervaren sushi chef zullen uw kinderen op een traditionele en veilige manier zelf in staat worden gesteld  hun eigen sushi variaties op de tafel te toveren. En voor diegene die niet van sushi of vis houdt…er wordt ook snoepsushi gemaakt met spekjes en chocolade!

U als ouder of begeleider kunt natuurlijk gezellig aanschuiven.
De workshop voor kids wordt  ‘s middags in onze winkel in Almere gegeven of bij u thuis en duurt ongeveer twee uur. Een unieke workshop die is te reserveren vanaf 10 kinderen.

PRIJZEN

Vanaf 10 kinderen €30,- per kind

WORKSHOP AMSTERDAM

Onze Sushi workshops worden ook in Amsterdam gegeven. Natuurlijk zal ook hier onze Sushi chef aanwezig zijn die met uw gezelschap een onvergetelijke sushi avond neer zal zetten.

Alles wat u mee hoeft te brengen is uw energie en een lekkere trek. Sushi de Luxe zorgt voor alle overige dingen die u nodig heeft in deze workshop om uiteindelijk uw eigen, zelfgemaakte sushi op tafel te zetten en natuurlijk mee naar huis te nemen.

Sushi de Luxe heeft twee centrale plekken in Amsterdam waar door groepen vanaf 10 personen aan kan worden meegedaan. We beschikken over een locatie bij het Haarlemmerplein (met goede parkeergelegenheden in de buurt) en ook in de buurt van het centraal station wordt onze workshop gehouden. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld veel mensen met het openbaar vervoer willen komen.

PRIJZEN

10-20 personen €49.50 p.p.
21-30 personen €45,50 p.p.
31-40 personen €41,50 p.p.
speciale prijs vanaf 41 personen

Reserveer jouw sushi workshop in Almere

    sushi-final-2023@2x