Catering

Home » Catering

Sushi de Luxe is dè sushipartner met een jarenlange ervaring in het verzorgen van verschillende cateringen. Of u nu sushi nodig heeft tijdens een bedrijfsfeest van 2000 man, een groot festival of een intiemer tuinfeest omdat u  een verjaardag heeft. Wij staan altijd voor u klaar om uw evenement te voorzien van de beste en lekkerste sushi.

Om te beginnen is onze sushi van topkwaliteit ,ambachtelijk en uiteraard kraakvers bereidt. Ook aan de vormgeving is gedacht want u kunt kiezen uit drie unieke varianten om uw sushi te presenteren: Sushi Plateaus, Sushi Taarten en Sushi Live.

Heeft u zelf een eigen idee om uw feest nog specialer te maken? Sushi de Luxe begrijpt dat ieder event anders is en denkt daarom graag met u mee.

SUSHI TAARTEN

Speciale momenten verdienen unieke aandacht en onze Sushi taarten zijn daar het perfecte voorbeeld van!

Sushi de Luxe is de enige sushi-aanbieder in Nederland met dit unieke en verrassend concept.

Als we op de commentaren van onze vaste klanten mogen afgaan dan kunnen we met zekerheid zeggen dat onze sushi taarten ons paradepaardje zijn. Deze eye-catcher zorgt ervoor dat uw feestgangers kunnen genieten van een ronddraaiende taartsensatie. De ronddraaiende taartsensatie van Sushi de Luxe maakt het mogelijk dat uw gasten iedere keer andere heerlijke ‘stukjes’ sushi voorbij zien komen. Het is als zitten achter een rotating sushi bar, maar dan in de vorm van een taart!

Sushi Boot

Op zoek naar een unieke manier om uw gasten te verrassen? Onze prachtige sushi boten zijn de perfecte keuze! Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest; met zorg en vakmanschap gemaakt voegen onze sushi boten een exclusieve en stijlvolle touch toe aan uw catering.

Onze getalenteerde sushi chefs zullen de beste ingrediënten combineren om een uitgebreid assortiment van smaakvolle sushi creaties rechtstreeks op de boot te presenteren. Het visuele spektakel van onze sushi boten zal zeker een blijvende indruk achterlaten op uw gasten.

diensten-boot
diensten-plateau

Sushi Plateaus

Onze Sushi plateaus zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hieronder de verschillende varianten plateaus:

Wegwerp
Een handig en makkelijk plateau om uw sushi goed neer te kunnen zetten of om mee rond te gaan zodat de gasten zelf de hapjes van de plaat kunnen afpakken.

The Black Box
Onze black box is een chique sushi box die de presentatie van uw sushi naar ‘the next level’ brengt. De black box komt in twee verschillende maten en is altijd goed gevuld met onze overheerlijke sushi.

Japanse Lakschaal
Als sushi zelf kon praten zou het vragen op een Japanse lakschaal aan uw gasten te mogen worden geserveerd. Presentatie precies zoals het bedoeld is, in lijn met de traditionele cultuur.

Bulk
Uitermate geschikt voor onze catering klant. Zo kunt u de sushi opmaken zoals u zelf wilt, op bordjes presenteren of uw buffet aanvullen.

Sushi ‘Live’

Sushi de Luxe biedt ook de mogelijkheid om ‘on the spot’ sushi te bereiden voor uw gasten. Met een band is een mobiele sushiplaat bevestigd aan onze chef waarop een verse ‘handrol’ voor u wordt gedraaid, bereid uit de meest verse ingredienten denkbaar. De basis van deze handrol wordt gevormd door een puntzak van zeewier met daarin bijvoorbeeld heerlijke stukjes zalm,krab avocado, komkommer en natuurlijk ontbreekt de sushirijst niet.

Dit concept is een ongelofelijke toevoeging op uw feest of evenement, of dit nu een klein of grootschalig event betreft. De rondwandelende sushi chef creeërt de ‘totale sushibeleving’.

sushi-final-2023@2x