Sushi Taart

Home / Sushi Taart
diensten-taart

Speciale momenten verdienen unieke aandacht en onze Sushi taarten zijn daar het perfecte voorbeeld van!

Sushi de Luxe is de enige sushi-aanbieder in Nederland met dit unieke en verrassend concept.

Als we op de commentaren van onze vaste klanten mogen afgaan dan kunnen we met zekerheid zeggen dat onze sushi taarten ons paradepaardje zijn. Deze eye-catcher zorgt ervoor dat uw feestgangers kunnen genieten van een ronddraaiende taartsensatie. De ronddraaiende taartsensatie van Sushi de Luxe maakt het mogelijk dat uw gasten iedere keer andere heerlijke ‘stukjes’ sushi voorbij zien komen. Het is als zitten achter een rotating sushi bar, maar dan in de vorm van een taart!

Verjaardagen, bedrijfsfeestjes en nieuwjaarsborrels worden dankzij de Sushi Taart opgeleukt met een lekkernij zoals deze nog nooit eerder was gepresenteerd.

Bij Sushi de Luxe streven we ernaar om alle gasten te verwennen met een uitgebreide keuze aan heerlijke sushi. Daarom bieden we niet alleen traditionele sushi aan, maar hebben we ook een rijke selectie aan vegetarische en veganistische opties. Zo kan elke gast genieten van onze culinaire creaties.

Sushi Bruidstaart
Een onvergetelijke toevoeging aan uw huwelijksdag! Sushi De Luxe maakt de unieke Sushi Bruidstraat voor u mogelijk. Deze meesterwerktaart bestaat ook uit vier draaiende lagen van overheerlijke, luxe sushi die zich naar de top verheffen. U krijgt de keuze om uw eigen persoonlijke topper toe te voegen of ons de zorg voor de topper toe te vertrouwen.

We begrijpen dat uw speciale momenten zich niet altijd beperken tot één locatie, en daarom zijn we vastbesloten om onze Sushi Taarten en culinaire creaties naar u toe te brengen, waar u ook bent. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsevenement in een bruisende stad of een intieme nieuwjaarsborrel in een sfeervolle buitenwijk. Sushi de Luxe zorgt ervoor dat uw ervaring op elke locatie net zo uniek is. We nemen de verantwoordelijkheid voor het zorgvuldig vervoeren van uw Sushi Taart(en) serieus, met speciale aandacht voor temperatuurbeheersing en presentatie, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Voor locaties buiten Almere zijn bezorgkosten van toepassing, afhankelijk van de afstand.

Ontdek de ware betekenis van culinair genot en trakteer uzelf en uw gasten op een onvergetelijke eetervaring!

sushi-final-2023@2x