Sushi Plateaus

Home » Sushi Plateaus
diensten-plateau

Welkom bij onze uitgebreide selectie sushi plateaus! Of u nu een intiem diner voor twee organiseert, een feestelijk familiebijeenkomst hebt of een groot zakelijk evenement met catering plant? Onze sushi plateaus zijn de perfecte aanvulling op elke gelegenheid.

Ontdek met plezier onze diverse varianten die met zorg zijn samengesteld om aan al uw wensen te voldoen:

Wegwerp
Een handig en makkelijk plateau om uw sushi goed neer te kunnen zetten of om mee rond te gaan zodat de gasten zelf de hapjes van de plaat kunnen afpakken.

The Black Box
Onze black box is een chique sushi box die de presentatie van uw sushi naar ‘the next level’ brengt. Deze elegante sushi box is beschikbaar in twee verschillende maten en wordt altijd rijkelijk gevuld met onze overheerlijke sushi, met liefde bereid door onze ervaren sushi chefs.

Japanse Lakschaal
Voor een vleugje traditie en elegantie biedt onze Japanse Lakschaal de perfecte setting voor het serveren van sushi. Als sushi zelf kon praten zou het vragen op een Japanse lakschaal aan uw gasten te mogen worden geserveerd. Presentatie precies zoals het bedoeld is, in lijn met de traditionele cultuur.

Bulk
Uitermate geschikt voor onze catering klant. Zo kunt u de sushi opmaken zoals u zelf wilt, op bordjes presenteren of uw buffet aanvullen.

Naast de traditionele sushi, bieden we ook heerlijke vegetarische en veganistische opties aan, zodat elke gast kan genieten van onze culinaire creaties. Uw tevredenheid en genot zijn onze grootste beloningen en we streven ernaar om van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken.

Of u nu kiest voor de praktische en toegankelijke Wegwerp variant, de stijlvolle en verfijnde Black Box, de betoverende Japanse Lakschaal of de veelzijdige Bulk optie; we beloven een smaakbeleving die u en uw gasten zal verrassen en verheugen.

Kwaliteit en presentatie komen samen op uw speciale momenten!

sushi-final-2023@2x