Sushi Live

Home / Sushi Live

Sushi ‘Live’

Bij Sushi de Luxe bieden we niet alleen de gebruikelijke sushi-opties, maar ook een unieke mogelijkheid om ‘on the spot’ sushi te bereiden voor uw gasten. Onze mobiele sushiplaat, bevestigd aan een band om de chef heen, zorgt ervoor dat we een verse ‘handrol’ direct voor u kunnen draaien, bereid uit de meest verse ingrediënten denkbaar.

De basis van deze handrol wordt gevormd door een puntzak van zeewier met daarin bijvoorbeeld heerlijke stukjes zalm, krab avocado, komkommer en natuurlijk ontbreekt de sushirijst niet.

Ons ‘on the spot’ sushi-concept is een ware sensatie op elk feest of evenement, ongeacht de grootte. Onze rondwandelende sushi chef creëert een totale sushibeleving voor uw gasten, waarbij ze kunnen genieten van verse, ambachtelijke sushi op het moment zelf.

Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement, onze ‘on the spot’ sushi-service voegt een ongekend niveau van interactie en verfijning toe aan uw gelegenheid. Uw gasten kunnen de kunst van het sushi maken van dichtbij meemaken terwijl onze chef vakkundig en met oog voor detail de handrollen voorbereidt. Of het nu gaat om vegetarische, veganistische, gluten- of lactosevrije opties, onze chef staat klaar om aan de specifieke behoeften van uw gasten te voldoen.  U kunt erop vertrouwen dat we met zorg en aandacht de perfecte sushi-ervaring voor al uw gasten verzorgen.

Laat uw gasten zich verwonderen over de smaak, de versheid en de artistieke presentatie van onze handrollen. Met onze mobiele sushiplaat brengen we niet alleen voortreffelijke sushi naar uw evenement, maar ook een stukje Japanse culinaire traditie en gastvrijheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw speciale gelegenheid te bespreken en te ontdekken hoe ‘on the spot’ sushi van Sushi de Luxe uw feest naar een hoger niveau kan tillen.

We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke sushibeleving te creëren voor uw gasten!

sushi-final-2023@2x