Over ons

Home » Over ons

Welkom bij Sushi De Luxe: waar passie en talent samenkomen om de meest heerlijke sushi-ervaring te creëren. Ons verhaal begint lang geleden, met een horecaondernemer die zijn passie voor sushi ontdekte in een Amsterdams vijfsterren restaurant.

Geïnspireerd door zijn succes en gedreven door zijn liefde voor de Japanse culinaire kunst, besloot hij zijn eigen pad te volgen. Sushi De Luxe werd geboren als een bescheiden onderneming op een industrieterrein in Almere, waar in 2007 met trots de eerste sushi delivery van Almere is geopend. Wat begon met een eenvoudige keuken groeide in de afgelopen jaren succesvol uit tot de nummer 1 sushi delivery van Almere en omgeving.

Naast een vaste klantengroep die regelmatig bij ons bestelt in een steeds groter gebied, verwelkomen wij ook steeds meer mensen in onze eigen winkel. Deze is inmiddels in Almere te vinden aan de Cinemadreef waar onze sushi ter plekke kan worden besteld en opgegeten.

Naast onze geliefde delivery service staan we ook bekend als een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren in het hele land als het gaat om hoogwaardige sushi catering en workshops. Met hard werken en oog voor kwaliteit zijn onze sushi inmiddels ook een favoriet geworden op foodfestivals in zowel binnen, als buitenland. Onze toegewijde sushi chefs, vriendelijke bezorgers en bedieningsmedewerkers staan voor u klaar om ieder sushi-event tot een groot succes te maken. Of het nu gaat om een bruidstaart van sushi of een sushi workshop in uw eigen tuin met 50 deelnemers, wij regelen het voor u!

Onze reis is er een van passie, overgave en voortdurende groei. Bij Sushi De Luxe is elk sushihapje met liefde gemaakt, met de beste ingrediënten en het vakmanschap van ons toegewijde team van twintig getalenteerde mensen.

We nodigen u uit om samen met ons te genieten van een unieke en verfijnde sushi-ervaring. Of het nu in onze winkel is, op een foodfestival, tijdens een cateringevenement of tijdens een van onze workshops, we streven er altijd naar om u de meest smakelijke en authentieke sushi te bieden die u geproefd heeft.

sushi-final-2023@2x