Workshops

Home » Workshops

Ontdek de kunst van het maken van heerlijke sushi tijdens onze interactieve workshop. Onze ervaren sushi chef leert u stap voor stap hoe u de perfecte sushirol kunt maken. Of u nu een beginnende sushi liefhebber bent of al enige ervaring hebt, onze workshop is geschikt voor iedereen.

Tijdens de workshop leert u niet alleen verschillende sushi technieken, maar ontdekt u ook de geheimen achter het kiezen van de beste ingrediënten. We zorgen ervoor dat u niet alleen lekker eet, maar ook nieuwe kennis opdoet die u thuis kunt toepassen.

Onze workshops zijn perfect voor groepen vrienden, familie-uitjes, bedrijfsfeesten of als uniek cadeau voor een speciaal persoon. Samen lachen, leren en genieten van heerlijke sushi!

U heeft de keuze om de workshop bij u op de gewenste locatie te laten plaatsvinden, of u kunt bij ons langskomen en de culinaire magie van Japanse sushi ontdekken.

Wacht niet langer en boek nu uw plek voor onze sushi workshop!

WORKSHOP OP LOCATIE

Wij bieden de mogelijkheid voor een workshop bij ons op de zaak tot en met 15:00 uur. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken, nodigen wij u uit om gerust een e-mail te sturen of ons contactformulier (onderaan deze pagina) in te vullen. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw workshop een onvergetelijke ervaring wordt.

Daarnaast is Sushi de Luxe zo mobiel als het maar kan! Dus, als dat betekent dat u niet naar ons kunt komen, komen wij gewoon naar u toe! Uw bedrijfslocatie, een feesttent of uw eigen tuin of keuken kan uitstekend dienen als locatie voor onze workshops. Sushi de luxe verzorgt de sushi chef, de benodigdheden en alle verdere benodigdheden om de workshop tot een succes te maken. Uw gasten zullen zich uitstekend vermaken met de meest verrassende sushi die ze zelf hebben gemaakt.

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen.

WORKSHOP KIDS

Onze Sushi Workshop voor uw kinderen is hèt onvergetelijke verjaardagsfeestje voor uw zoon of dochter. Kinderen vinden niets leuker dan actief bezig te zijn met iets wat ze vervolgens ook nog eens kunnen opeten! Onze sushi is uiteraard niet alleen gezond maar ook heel erg leuk om te maken!

Onder begeleiding van onze ervaren sushi chef zullen uw kinderen op een traditionele en veilige manier zelf in staat worden gesteld  hun eigen sushi variaties op de tafel te toveren. En voor diegene die niet van sushi of vis houdt…er wordt ook snoepsushi gemaakt met spekjes en chocolade!

U als ouder of begeleider kunt natuurlijk gezellig aanschuiven.
De workshop voor kids wordt  ‘s middags in onze winkel in Almere gegeven of bij u thuis en duurt ongeveer twee uur. Een unieke workshop die is te reserveren vanaf 10 kinderen.

PRIJZEN

Vanaf 10 kinderen €30,- per kind

WORKSHOP AMSTERDAM

Onze Sushi workshops worden ook in Amsterdam gegeven. Natuurlijk zal ook hier onze Sushi chef aanwezig zijn die met uw gezelschap een onvergetelijke sushi avond neer zal zetten.

Alles wat u mee hoeft te brengen is uw energie en een lekkere trek. Sushi de Luxe zorgt voor alle overige dingen die u nodig heeft in deze workshop om uiteindelijk uw eigen, zelfgemaakte sushi op tafel te zetten en natuurlijk mee naar huis te nemen.

Sushi de Luxe heeft twee centrale plekken in Amsterdam waar door groepen vanaf 10 personen aan kan worden meegedaan. We beschikken over een locatie bij het Haarlemmerplein (met goede parkeergelegenheden in de buurt) en ook in de buurt van het centraal station wordt onze workshop gehouden. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld veel mensen met het openbaar vervoer willen komen.

PRIJZEN

10-20 personen €49.50 p.p.
21-30 personen €45,50 p.p.
31-40 personen €41,50 p.p.
speciale prijs vanaf 41 personen

Contact formulier

    sushi-final-2023@2x